corporatie
Toegevoegde waarde klantenpanels voor woningcorporaties
17 februari 2017

ByDe Magazine stopt

byde-magazine-stopt

Begin 2015 constateerde SAP dat de Nederlandse CFO’s kansen aan het missen waren. De wereld van Enterprise Resource Planning (ERP) was snel aan het veranderen. SAP speelde hierop in door Business By Design aan te bieden als betaalbare, flexibele ERP die 100% in de cloud draait. Om de CFO’s van Nederland over de voordelen van Cloud ERP te vertellen en vooral te laten zien hebben SAP en 5 partners, ERP LOGIC, INSynQ, itelligence, Goldfish en Scheer, de koppen bij elkaar gestoken. Wekelijks werden insights, cases en best-practises gedeeld met de lezers.

Cloud ERP is ondertussen uitgegroeid van ‘iets nieuws’ tot ‘de meest logische keus’. Recent onderzoek (Panorama) wijst uit dat Cloud ERP nu al 27% van de markt beslaat en blijft stijgen. Hiermee heeft ByDe Magazine haar doelstellingen behaald. De markt is geïnformeerd en groeit door naar de volgende fase van stabilisering en bestendige transformatie.

Wij willen alle lezers hartelijk bedanken voor de aandacht, reacties en feedback gedurende de afgelopen twee jaar. SAP en haar partners blijven echter voor u klaar staan mochten er vragen zijn.

Neem gerust contact met ons op http://byde.nl/over-ons/.

ByDe Magazine
ByDe Magazine