Topcon
Topcon werkt als één bedrijf met SAP Business ByDesign
13 januari 2017
Cloud-ERP
Cloud-ERP als verlengstuk van het centrale ERP-systeem
20 januari 2017

Video SME Finance Event: innovatie en digitalisering

digitalisering

Het SME Finance Event 2016 werd op vrijdag 9 december in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol door SAP Nederland georganiseerd. Speciaal voor Financieel Managers van middelgrote ondernemingen, werd een geheel verzorgde, inspirerende middag aangeboden, waarin de 7 habits of highly effective CFO’s centraal stonden. Er werd ingezoomd op het CFO-schap met verhalen van klanten, partners en experts.


Vorige week is de eerste video geplaatst van het inspirerende panelgesprek met deelnemers: Maarten van Gool, SVP Finance bij Avast Software, Erik Goemans, Fiscalist bij Crowe Horwath Foederer, en Pascal Snelders, CFO bij VanBerlo. Deze week wordt er in de tweede video dieper ingegaan op innovatie en digitalisering.

Innovatie en digitalisering

Hoe belangrijk is innovatie voor uw organisatie? Is het niet een ‘buzz woord’, waar in de bedrijfsvoering in werkelijkheid (nog) maar weinig aandacht aan wordt besteed? Het zou natuurlijk geweldig zijn als innoveren niet nodig zou zijn en bedrijven konden blijven doen wat ze deden en altijd zouden blijven krijgen wat ze kregen. Helaas gaat dit in de werkelijkheid niet op en is het zaak om te kijken naar innovatieve richtingen om concurrenten voor te blijven. Helemaal in een wereld waarin digitalisering ons dwingt om bedrijfsprocessen, ook in de financiële kolom, te herzien.

Bekijk nu de video!

Panelgesprek SME Finance Event: innovatie en digitalisering

Wilt u bij het volgende event van SAP aanwezig zijn? Stuur dan een korte e-mail naar Shana Snellen van SME Marketing, SAP Nederland. Bij het eerstvolgende event ontvangt u per mail een uitnodiging*.

*Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren over events van SAP en zal niet voor andere doelstellingen gebruikt worden.   

SAP
SAP