Cloud-ERP
Cloud-ERP als verlengstuk van het centrale ERP-systeem
20 januari 2017
overheid
Europese overheid: omarm nieuwe technologie!
1 februari 2017

Video SME Finance Event: hoe maakt u de juiste keuzes?

finance

Het SME Finance Event 2016 werd op vrijdag 9 december door SAP Nederland georganiseerd in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Speciaal voor Financieel Managers van middelgrote ondernemingen, werd een geheel verzorgde, inspirerende middag aangeboden, waarin de 7 habits of highly effective CFO’s centraal stonden. Er werd ingezoomd op het CFO-schap met verhalen van klanten, partners en experts.


Deze week plaatsen we de derde en laatste video van het inspirerende panelgesprek met deelnemers: Maarten van Gool, SVP Finance bij Avast Software, Erik Goemans, Fiscalist bij Crowe Horwath Foederer, en Pascal Snelders, CFO bij VanBerlo. De video gaat in op het vergaren van de juiste informatie om als CFO of fiscalist beslissende keuzes te maken.

Bekijk hier video 1 en video 2 van het panelgesprek.

Maakt u als CFO de juiste keuzes?

Waar haalt de CFO zijn informatiebronnen vandaan? Welke analyses voert u als CFO uit om de juiste data te vergaren en uw bedrijf te laten groeien? Hierbij zijn interne en externe bronnen van belang. Misschien handelt u zelfs intuïtief. Daarbij is het ook belangrijk om als CFO snel te kunnen handelen wanneer markten veranderen en om op de juiste manier hierop te anticiperen. De continue ontwikkelingen op gebied van IT spelen hier een disruptieve rol in. Bent u als CFO goed op de hoogte?

Bekijk nu de video!

Panelgesprek SME Finance Event: maakt u als CFO de juiste keuzes?

Wilt u bij het volgende event van SAP aanwezig zijn? Stuur dan een korte e-mail naar Shana Snellen van SME Marketing, SAP Nederland. Bij het eerstvolgende event ontvangt u per mail een uitnodiging*.

*Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren over events van SAP en zal niet voor andere doelstellingen gebruikt worden.   

SAP
SAP