CFO
Er waren eens twee CFO’s..
11 januari 2017
Economy
Van T naar Tesla: The Economy of One
13 januari 2017

Video SME Finance Event: CFO versus CEO

Finance Event

Het SME Finance Event 2016 werd op vrijdag 9 december in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol door SAP Nederland georganiseerd. Speciaal voor Financieel Managers van middelgrote ondernemingen, werd een geheel verzorgde, inspirerende middag aangeboden, waarin de 7 habits of highly effective CFO’s centraal stonden. Er werd ingezoomd op het CFO-schap met verhalen van klanten, partners en experts.


De komende drie weken zullen er op ByDe.nl drie video’s verschijnen van het inspirerende panelgesprek met deelnemers: Maarten van Gool, SVP Finance bij Avast Software, Erik Goemans, Fiscalist bij Crowe Horwath Foederer, en Pascal Snelders, CFO bij VanBerlo.

CFO versus CEO

Hoe verhoudt de rol van de CFO zich ten opzichte van de CEO? In de 7 habits of highly effective CFO’s zijn beide functies onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar zijn er ook verschillen te herkennen. Een CFO in zijn traditionele rol, bevindt zich meer op de achtergrond, terwijl de CEO juist het podium betreedt. Hoe denken de heren hierover? Is een CFO wellicht de gedroomde opvolger van de CEO? En hoe analyseert een fiscalist als Erik Goemans beide rollen los en ten opzichte van elkaar?

De veranderende rol van de CFO heeft daarnaast ook een impact binnen bedrijfsstructuren en processen. Op de agenda staan onder andere meer verantwoordelijkheden binnen personeelszaken, innovatieplannen en trends en ontwikkelingen. Bekijk nu de video!

Panelgesprek SME Finance Event: CFO versus CEO

Wilt u bij het volgende event van SAP aanwezig zijn? Stuur dan een korte e-mail naar Shana Snellen van SME Marketing, SAP Nederland. Bij het eerstvolgende event ontvangt u per mail een uitnodiging*.

*Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren over events van SAP en zal niet voor andere doelstellingen gebruikt worden.   

SAP
SAP